Кућни тестови на ХИВ 4. ген. крв

Приказани сви од укупно 3 резултата

 • Додај у колица

  Кућни тест на ХИВ / брзи тест МедиНОВ Рапид-4 ГМП

  42,99  укљ. ПДВ
 • Додај у колица

  Кућни тест на ХИВ / брзи тест, 4. генерација, крв (антиген п24) - паковање од 2 особе

  85,98  81,99  укљ. ПДВ
  Продаја!
 • Додај у колица

  Тест за ХИВ / брзи тест МедиНОВ Рапид-4 ГМП - Паковање од 5

  214,95  193,99  укљ. ПДВ
  Продаја!

Приказани сви од укупно 3 резултата